| Climate |
Any |
| Terrain |
Subterranean |
| Frequency |
R |
| Organization |
Flock |
| Activity Cycle |
Night |
| Diet |
Carnivore |
| Intelligence |
5-7 |
| Treasure |
Qx5 |
| Alignment |
NE |
| No. Appearing |
1-12 |
| Armor Class |
6 |
| Movement |
12 |
| Hit Dice |
2 |
| THAC0 |
19 |
| No. of Attacks |
2 |
| Damage |
1d6/1d6 |
| Magic Resistance |
0 |
| Size |
M |
| Morale |
20 |
| XP Value |
65 |
| Type |
Monster |
| Campaign |
Any |
| Page |
FF 26 |
| Notes |
bipedal birds, cannot fly, fight to death, attack: claw/claw, emit horrifying shrieks, live in caverns, enemies of giant bats |
Description
No description yet!
Back to the Monstrous Database